e-news.cz - kurzy
Reklama

Velké firmy přicházejí se zabezpečením práce z domova. Počet útoků roste

31.03.2022, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Velké firmy přicházejí se zabezpečením práce z domova. Počet útoků roste

Koronavirová pandemie přinesla i efekt, o kterém se moc nemluví, ale mohl napáchat velké škody. Hackeři se zaměřili na velký počet lidí, kteří najednou museli pracovat z domova. Zkoušeli zabezpečení jejich přístupu na síť a posléze také počítačů.

Nejde o jednotlivé případy, ale o sofistikovaný systém, který IT firmy hodnotí jako několikanásobný nárůst těchto útoků. A také na to reagují. HP Inc. přišla s rozsáhlým záměrem vlastního řešení kybernetické bezpečnosti a nazvala ho HP Wolf Security.
Integrované portfolio koncepčně zabezpečených počítačů, tiskáren, softwaru i služeb zaměřené na zajištění komplexní ochrany a kybernetické odolnosti koncových zařízení. To je řešení od jednoho z lídrů na trhu koncových zařízení – společnosti HP Inc. Reaguje tak na masivní nárůst kybernetických útoků na zaměstnance společností, kteří museli v době lockdownu pracovat z domu. Je pak na posouzení příslušného zaměstnavatele, které z možností vestavěných řešení využije a na co použije jiná řešení platforem jiných dodavatelů.
Řešení HP Wolf Security založené na principech Zero trust, využívá nejmodernějších technologií umožňujících snížit zátěž pracovníků IT. Zahrnuje také firmware s automatickým obnovením, funkce detekce narušení paměti a izolace hrozeb prostřednictvím virtualizace či cloudovou inteligenci.
Portfolio HP Wolf Security je rozděleno do třech kategorií:

  • HP Wolf Security for Business– zahrnuje portfolio vestavěných bezpečnostních funkcí, které jsou součástí každého zakoupeného firemního počítače.
  • HP Wolf Pro Security– software a služby pro malé a střední podniky.
  • HP Wolf Enterprise Security pro – software a služby pro státní správu a velké podniky.

Detaily o tom, co jednotlivé úrovně HP Wolf Security obsahují se dozvíte v textu na webu Autocont.cz
Společnost HP rovněž představuje novou službu Flexworker, která umožňuje IT oddělením zvyšovat produktivitu pracovní síly a současně pomáhá chránit podnikové sítě a data. Tato nová rozšířená služba Managed Print Service (MPS) umožňuje IT oddělením vybavit pracovníky pracující částečně na home office zabezpečenými tiskárnami, které lze monitorovat a automaticky opravit, pokud zařízení nevyhovuje podnikovým pravidlům.
Foto: Pixabay
Zdroj: Jiří Reichl
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Dopady umělé inteligence na ekonomiku

26.10.2023, Autor: Z blogosféry

Adaptace AI bude spíše vleklý proces, než revoluční změna ze dne na den. V dalších letech bude její dopad na ekonomiku jen minimální a většího boomu se dočkáme možná až v příští dekádě.

Některé aplikace telemedicíny přináší jen zmatek a nedůvěru

21.03.2023, Autor: Z blogosféry

Přikrášlených mobilních aplikací a webových portálů v oblasti digitalizace zdravotnictví a telemedicíny je dnes jako hub po dešti. Rozeznat je od těch smysluplných a opravdu pomáhajících je velmi složité jak pro laiky, tak pro profesionály v oboru, říká Jan Kelča z české společnosti OR-CZ.

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Zvyšte výkon prodeje pomocí analýzy dat a umělé inteligence

31.03.2022, Autor: red

Máte umělou inteligenci za věc patřící do sci-fi nebo do vědeckých laboratoří? Omyl. Můžete ji mít i vy a může vám pomoci. Třeba pro oslovení nových zákazníků či rychlejší i vyšší prodeje. Když si pořídíte systém Dynamics Insight, objeví se vám zcela nové možnosti.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

Otázka současnosti není: Přejít do cloudu?, ale Jak přejít co nejsprávněji

18.03.2022, Autor: red

Stále více firem ukládá svá data do cloudových řešení. Změna je to v životě firmy velká, ale má mnoho výhod. Například tu, že když někomu „klekne“ počítač, tak nepřichází o všechna data, které měl na svém zařízení, ale data jsou ukládána online a pravidelně zálohována.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Jak dobré je firemní IT? Pomůže to zjistit IT QUALITY INDEX

17.03.2022, Autor: red

Jak dobré je naše IT? Tuto otázku si asi položila řada manažerů, ředitelů nebo dokonce majitelů firem. Ale jak to zjistit? Například výsledky analýzy procesní vyspělosti sice ukazují to, jak funguje určitá část IT segmentu společnosti, ale co celkový pohled?

Skoro polovinu potvrzení o úrocích letos zaslala Buřinka elektronicky

11.02.2022, Autor: red

Od základu daně si můžete odečíst zaplacené úroky z úvěrů na bydlení do výše 300 000 korun (pro úvěry uzavřené po 1.1.2021 pouze 150 000 korun). Tato maximální částka platí za všechny úvěry na bydlení, tedy dohromady za úvěr ze stavebního spoření i hypotéku pro lidi žijící v jedné domácnosti.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama