Apogeo
Reklama

Dětský den rybářských slavností v tématu “Cesta kolem světa” 

01.06.2023, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Dětský den rybářských slavností v tématu “Cesta kolem světa” 

Dětský den rybářských slavností v tématu “Cesta kolem světa” je již tradiční akcí pro celou rodinu. Sedmý ročník se koná v sobotu 03. června na jezeře Katlov. Akce je pro veřejnost zdarma. Děti i dospělí mohou na Katlově i Pohanu rybařit zdarma za přítomnosti předních českých i zahraničních rybářů a vyzkouší si širokou škálu rybářského vybavení.

Nebude chybět ani rybářská školička, kde se děti naučí od předních osobností české rybařiny mnoho nového. Vstup na akci je zdarma včetně parkování po celý den, na akci nebude chybět pitný režim od společnosti Veolia – vodní bar. 

Děti si budou hrát

Nejmenší návštěvníci Dětského dne se mohou těšit na malování na obličej, zaskotačit si na skákacím hradě a užít si zábavu na mnoho dalších atrakcích. Nadšenci do kreativních výzev si mohou vyzkoušet malování a tesání do tvárnic od firmy XELLA výrobce YTONGU nebo si zkusit vyřezávání v řezbářské dílničce od  firmy Victorinox a Ignaz Rösler. Energy Adventure si připravila elektrická kola pro nejmenší.

Jakub Vágner bude vyprávět

V rámci své přednášky se s vámi Jakub Vágner podělí o zážitky z nebezpečných výprav do exotických koutů světa. 
Zážitek pro rodiče

Pro rodiče budou k nahlédnutí připravena auta Ranger a Kuga od firmy Ford. A pro milovníky většího adrenalinu budou přistaveny čtyřkolky značky Segway. Nadšenci do techniky si také přijdou na své. Budou si moci vyzkoušet práci s bagrem nebo si projet dráhou s offroadovými autíčky firmy Life Style Camper. Pro návštěvníky, kteří si rádi užijí zábavu, si firma Hamé připravila laserovou střelnici. Na místě bude fotokoutek CEWE, kde se můžete společně vyfotit a odnést si vzpomínky na tento den.

Téma “Cesta kolem světa” ale i české pokrmy

Na akci můžete také ochutnat oblíbenou Májku a další produkty ze sortimentu Hamé, od značky Orkla, které Jakub používá při svých výletech do přírody. Také budete moci ochutnat oblíbené sýry Babybel a novinky značky Bel či mléčné produkty Mlékárny Agralky. Téma Dětského dne je tento rok „Cesta kolem světa”. Po celý den pro vás bude připraveno občerstvení všeho druhu. Jak klasické české občerstvení, tak i ochutnávky asijské, mexické či americké kuchyně.

Doprovodný program

Během dne se můžete těšit na vystoupení Divadélka Kůzle, hudební představení

Vládi Hrona, který vás bude provázet celým dnem, koncert Olgy Lounové či

koncert mladé kapely Quick Setup.

Cestu na Katlov najdete zde: 

49° 49′ 0.2806″ N 15° 15′ 49.1782″ E

Program: 

Celý den moderuje Vladimír Hron spolu s jeho zábavným programem pro děti a dospělé, tombola, soutěže a další

11:00 | Divadélko Kůzle

13:00 | Olga Lounová

15:00 | Přednáška Jakuba Vágnera

16:00 | Kapela Quick Setup

Po celý den:

Rybářská školička; řezbářská dílnička; ukázka činnosti, techniky, výstroje a výzbroje 

policie ČR; hasičský záchranný sbor čr a záchranná služba ČR

Malování na obličej, skákací atrakce, sokolník, cewe fotokoutek, bagrování s komatsu. 

Foto + Zdroj: VAGNER


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Dětský den s Jakubem Vágnerem nabídne u jezera Katlov zábavu pro celou rodinu

11.05.2024, Autor: red

Areál jezera Katlov nedaleko Červených Janovic ožije radostí a veselím. V sobotu 1. června 2024 se zde koná oblíbený Dětský den rybářských slavností s Jakubem Vágnerem a Rádiem Blaník, který slibuje nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu. Jedná se již o osmý ročník této akce, který opět nabídne kompletní vstup zdarma.

PVK varují před podvodnými e-maily

30.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace důrazně varují své zákazníky před podvodnými e-maily, které je vyzývají ke změně fakturačních údajů.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

Černých odběrů bylo loni více, ale za méně peněz 

25.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace v loňském roce zákazníkům nafakturovaly za nelegální odběr pitné vody a černou produkci odpadních 3,7 miliónu korun (v celkové sumě jsou zahrnuté i náklady na přešetření, způsobené škody a sankce), zatímco za rok předchozí to bylo 3,9 miliónů korun. V roce 2022 PVK evidovaly 276 případů, v uplynulém roce pak 298.

Proč jsou územní plány klíčem k definování stavebních pozemků pro účely DPH?

24.04.2024, Autor: Z blogosféry

Nejvyšší správní soud (NSS) České republiky nedávno řešil otázku, zda nezastavěný pozemek zahrnutý v územním plánu jako zastavitelný podléhá dani z přidané hodnoty (DPH). Toto rozhodnutí představuje zásadní precedens pro všechny, kteří se podílejí na obchodování s pozemky, ať už jako prodávající, kupující, nebo daňový poradci.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Vláda rozhodla o pokračování a usnadnění podpory firmám exportujícím na Ukrajinu

19.04.2024, Autor: Z blogosféry

Vláda Petra Fialy na jednání ve středu 17. dubna 2024 rozhodla o pokračování podpory firmám vyvážejícím své zboží a služby na Ukrajinu. Schválila také dar pěti nevyužívaných vozů Službě státní ochrany Ukrajiny a rozvojový program státu pro realizaci záměru podpory bydlení, který má pomoci obcím zajistit vhodné pozemky pro výstavbu nájemních obecních bytů.

Poradna: Jak dodavatelé energií stanovují zálohy

04.04.2024, Autor: Z blogosféry

Zálohy na elektřinu a plyn jsou důležitou součástí procesu dodávky energií. V zájmů odběratelů je, aby je měli nastaveny optimálně, a tak se vyhnuli nepříjemným situacím. Co zálohy jsou, z čeho se skládají, kdo je může měnit a jaký je jejich význam pro každého z nás?

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama