e-news.cz - kurzy
Reklama

Podnikové systémy Microsoft Dynamics 365 jako pomocník pro všechny firemní procesy

15.09.2022, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Podnikové systémy Microsoft Dynamics 365 jako pomocník pro všechny firemní procesy

Přemýšlíte o novém podnikovém systému a váháte který zvolit? Představíme hlavní výhody Microsoft Dynamics 365, který Vám pomůže se správným rozhodnutím. 

Moderní aplikace a propojenost dat

V dnešní době je hlavní držet krok s moderními technologiemi a plně je využívat v praxi. Dynamics 365 disponuje takovými funkcemi, které dokážou pokrýt všechny podnikové agendy a propojit je mezi sebou. Díky pokrokovým funkcím získáte přehled nad všemi daty napříč firmou, aniž byste je museli evidovat v excelových tabulkách nebo dokonce v papírové podobě.

Umělá inteligence a strojové učení usnadňuje rutinní práci

Mnoho Microsoft Dynamics 365 aplikací využívá umělou inteligenci a strojové učení. Provázanost těchto dvou funkcí vám umožní lepší práci s podnikovými daty a zapojí do vašich firemních procesů prediktivní funkce. Ty dokážou úplně nahradit rutinní úkoly vašich zaměstnanců, a ti se díky tomu budou moci soustředit na důležitější úkoly. Jako bonus snížíte chybovost, kterou lidský faktor způsobuje.

Provoz systémů v cloudu

Provázanost, dostupnost a snadná spolupráce, to jsou hlavní výhody cloudu. Bez ohledu na to, jak velká vaše firma je, vám Dynamics 365 nabízí provoz aplikací online. Díky tomu bude komunikace a spolupráce napříč týmem mnohem jednodušší a flexibilnější.

Díky cloudovému provozu máte ke svým datům přístup kdykoliv a odkudkoliv. Vaše data budou v bezpečí v datacentrech se špičkovým systémem zabezpečení. Jako bonus vám odpadají zbytečné náklady na údržbu hardwaru a softwaru, jako je tomu u on-premise řešení.

Buďte mobilní a flexibilní

Jak již bylo zmíněno, k podnikovým datům se můžete dostat kdykoliv a odkudkoliv. Co to přesně znamená? Ať už máte data v počítači nebo v mobilu či tabletu, dostanete se k nim ze všech zařízení připojených k internetu. V případě, že nebudete mít přístup k počítači, aplikace budou pohodlně fungovat i na mobilu či tabletu a můžete tak práci ještě více zefektivnit. Tuto funkci Microsoft přidává do většiny svých podnikových aplikací.

Integrace se všemi Microsoft produkty

Všechny produkty od Microsoftu spolu vzájemně spolupracují, to znamená, že všechny činnosti můžete vykonávat na jedné platformě, která je propojená. Všechna komunikace – od interní až po komunikaci se zákazníky, je v jedné sdílené databázi. Tím umožníte rychlejší přístup k informacím, napříč vaší firmou a omezíte duplicity dat.

Foto: Pixabay

Zdroj: AUTOCONT


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

O IT obory je velký zájem, v Česku však stále chybí až 30 tisíc ajťáků, nejvíce v oboru kyberbezpečnost

20.03.2024, Autor: Z blogosféry

V Česku chybí odborníci z oblasti IT. V České republice je zaměstnaných více než 316 000 IT specialistů, zapotřebí je jich ale až o 30 000 víc. Zájem o studium oboru na vysoké škole přitom roste – v roce 2022 studovalo informační a komunikační technologie (ICT) téměř 24 000 studentů. Počet studentů je vyšší než za posledních 5 let. Nedostatek pracovníků je především u oboru kybernetické bezpečnosti.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

80 % center IT a podnikových služeb chce více šlápnout do automatizace. I přesto většina zaměstnavatelů z oboru plánuje nábor nových lidí

07.03.2024, Autor: Z blogosféry

Rok 2024 bude rokem pokročilé automatizace a robotizace. V oboru IT a podnikových služeb již dnes roboti zastávají práci, která je ekvivalentem bezmála 20 tisíc pracovních míst, v nadcházejícím roce chce ale 80 % firem z toho oboru projekty automatizace rozšířit i na další zpracovávané procesy a služby.

Migrace českých firem do cloudu pokračuje. Čeho se obávají a co je pravda?

29.02.2024, Autor: Z blogosféry

Během pár let musí více než tisícovka tuzemských firem přejít do cloudu. Důvodem je transformace populárního podnikového softwaru SAP a ukončení podpory stávajícího necloudového řešení na konci roku 2025. Většina firem se tohoto dlouho odkládaného kroku ale stále obává. Jaké mají důvody a jaká je dnes realita?

Drtivá většina firem není na novou úroveň kyberbezpečnosti připravena

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Pouze 2 % českých firem dosahuje úrovně kybernetické bezpečnosti definované aktualizovanou směrnicí o síťové a informační bezpečnosti (NIS2). Vyplývá to z průzkumu společnosti EY ČR, která jej provedla mezi desítkami tuzemských společností z 22 různých odvětví.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama