e-news.cz - kurzy
Reklama

EliteBook 9, generace je synonymem pro skvělý výkon a ultra bezpečnost dat

25.07.2022, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
EliteBook 9, generace je synonymem pro skvělý výkon a ultra bezpečnost dat

HP Elite Book je pojem, který všichni, kdo od svého přenosného zařízení – notebooku, či chcete-li laptopu, vyžadují výkon a spolehlivost.

Proto je skoro až neuvěřitelné, že v době, kdy novinky v tomto segmentu přicházejí jak na běžícím pásu, tato prémiová řada „jede“ už devátou generaci. HP Elite Book je zkrátka synonymem pro spolehlivost.
Spojením perfektní konektivity HP ProBook s elegancí a spolehlivým výkonem HP EliteBook vznikla řada HP EliteBook 600, která je označována za 9. generaci populární a oblíbené verze Elite Book. Desetitisíce zákazníků si u notebooků této řady zvykli na skvělý a spolehlivý výkon v okamžiku, kdy to potřebují. Zkrátka ví, že v této kategorii najdou spolehlivé „pracanty“. Řada HP EliteBook 600 se spojením dvou nejvyšších řad HP notebooků dočkala několika zajímavých novinek a do vínku získala i překvapivou cenu.
Notebooky této řady jsou nabízeny ve 3 úhlopříčkách (13, 14 a 15″) s oblíbeným poměrem stran 16:9 a IPS panely. O zabezpečený přístup se stará snímač otisků prstů, u vybraných modelů zabezpečení obličejem uživatele.
Kapacita paměti dosahuje až 64 GB, čtyři USB porty vyhoví připojení řady periferií a práci za všech podmínek usnadní podsvícená klávesnice. Perfektní konektivitu podtrhuje navíc síťový RJ45 konektor, jehož absence byla v minulosti snad jedinou vadou na kráse EliteBooku. Součástí dodávky je operační systém Windows 11 Professional (plus nárok na Windows 10 Pro downgrade). Kvalitu návrhu a zpracování notebooku potvrzuje tříletá záruka.
Jádry nových EliteBooků jsou procesory Intel® Core™ 12. generace, které byly představeny teprve začátkem tohoto roku. Naopak u modelů série 605 najdeme procesory AMD Ryzen™ Rembrandt, které jsou také žhavou novinkou ve světě laptopových zařízení.
O tom, že jsou EliteBooky výkonné, není pochyb. Stejně tak není pochyb o tom, že vynikají i svým elegantním zpracováním. A proto u designu ještě zůstaneme. Novinkou jsou ještě tenčí rámečky, díky kterým se displej roztahuje až na 89 % těla. Inovace neminula ani audiovizuální funkce, kterých je v notebooku nemálo. EliteBooky nově využívají umělou inteligenci k odstranění nežádoucího šumu. Vaše videoschůzky se díky tomu posunou opět o několik levelů výše jak pro vás, tak i druhou stranu, se kterou komunikujete.
Špičkové zabezpečení od HP Wolf
Vývojáři HP neustále pracují i na maximálním zabezpečení všech produktů, které se pod touto prestižní značkou prodávají. Současná situace v kyberprostoru, kdy se denně setkáváme s kybernetickými útoky na soukromé firmy i státní organizace, je na to nutí víc a víc reagovat.
Proto nabízí ucelený koncept bezpečnostních řešení, které chrání uživatele od prvního spuštění. Má název HP Wolf. A novým EliteBookům 9. generace samozřejmě nechybí. Nesmí chybět.
Seznamte se tím, co vše systém HP Wolf umí.
Foto: Pixabay
Zdroj: Jiří Reichl


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

O IT obory je velký zájem, v Česku však stále chybí až 30 tisíc ajťáků, nejvíce v oboru kyberbezpečnost

20.03.2024, Autor: Z blogosféry

V Česku chybí odborníci z oblasti IT. V České republice je zaměstnaných více než 316 000 IT specialistů, zapotřebí je jich ale až o 30 000 víc. Zájem o studium oboru na vysoké škole přitom roste – v roce 2022 studovalo informační a komunikační technologie (ICT) téměř 24 000 studentů. Počet studentů je vyšší než za posledních 5 let. Nedostatek pracovníků je především u oboru kybernetické bezpečnosti.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

80 % center IT a podnikových služeb chce více šlápnout do automatizace. I přesto většina zaměstnavatelů z oboru plánuje nábor nových lidí

07.03.2024, Autor: Z blogosféry

Rok 2024 bude rokem pokročilé automatizace a robotizace. V oboru IT a podnikových služeb již dnes roboti zastávají práci, která je ekvivalentem bezmála 20 tisíc pracovních míst, v nadcházejícím roce chce ale 80 % firem z toho oboru projekty automatizace rozšířit i na další zpracovávané procesy a služby.

Migrace českých firem do cloudu pokračuje. Čeho se obávají a co je pravda?

29.02.2024, Autor: Z blogosféry

Během pár let musí více než tisícovka tuzemských firem přejít do cloudu. Důvodem je transformace populárního podnikového softwaru SAP a ukončení podpory stávajícího necloudového řešení na konci roku 2025. Většina firem se tohoto dlouho odkládaného kroku ale stále obává. Jaké mají důvody a jaká je dnes realita?

Drtivá většina firem není na novou úroveň kyberbezpečnosti připravena

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Pouze 2 % českých firem dosahuje úrovně kybernetické bezpečnosti definované aktualizovanou směrnicí o síťové a informační bezpečnosti (NIS2). Vyplývá to z průzkumu společnosti EY ČR, která jej provedla mezi desítkami tuzemských společností z 22 různých odvětví.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama