e-news.cz - kurzy
Reklama

Sazka darovala jízdní kola do dětského domova

06.08.2021, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sazka darovala jízdní kola do dětského domova

V rámci prestižního etapového závodu Sazka Tour předala společnost Sazka sedm BMX kol a sedm helem do Dětského domova Šance z Olomouce. Dar předal generální ředitel Sazky Aleš Veselý ihned po vyhlášení vítězů první etapy závodu, a to ve čtvrtek 5. srpna v Uničově na náměstí.
„Cyklistika je společenským fenoménem, který jde napříč generacemi i českou populací. Covid zájem o tento sport ještě více akceleroval, tudíž je velmi obtížné sehnat v této době kvalitní kolo. Je to úžasný sport, který děti baví. Nás zase baví dělat jim radost,“ řekl k daru Aleš Veselý, generální ředitel Sazky.
Zástupce ředitele Dětského domova Šance z Olomouce Petr Gardelka k tomu dodal: „Máme radost, že se naše děti budou moci věnovat jízdě na kole více než kdy dříve. Sportovního vybavení v dětských domovech nikdy není dost.“
Největší a tradičně nejkvalitněji obsazený cyklistický závod na českých silnicích letos změnil svůj název. Třináctý ročník etapového podniku první kategorie UCI namísto dosud známého pojmenování Czech Tour nesl od letošního roku název SAZKA Tour. Závod se jede ve čtyřech krajích v termínu 5. – 8. srpna 2021. Vítězem první etapy závodu je německý jezdec Joshua Huppertz.
Foto + Zdroj: Sazka


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

PVK varují před podvodnými e-maily

30.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace důrazně varují své zákazníky před podvodnými e-maily, které je vyzývají ke změně fakturačních údajů.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Černých odběrů bylo loni více, ale za méně peněz 

25.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace v loňském roce zákazníkům nafakturovaly za nelegální odběr pitné vody a černou produkci odpadních 3,7 miliónu korun (v celkové sumě jsou zahrnuté i náklady na přešetření, způsobené škody a sankce), zatímco za rok předchozí to bylo 3,9 miliónů korun. V roce 2022 PVK evidovaly 276 případů, v uplynulém roce pak 298.

Proč jsou územní plány klíčem k definování stavebních pozemků pro účely DPH?

24.04.2024, Autor: Z blogosféry

Nejvyšší správní soud (NSS) České republiky nedávno řešil otázku, zda nezastavěný pozemek zahrnutý v územním plánu jako zastavitelný podléhá dani z přidané hodnoty (DPH). Toto rozhodnutí představuje zásadní precedens pro všechny, kteří se podílejí na obchodování s pozemky, ať už jako prodávající, kupující, nebo daňový poradci.

Vláda rozhodla o pokračování a usnadnění podpory firmám exportujícím na Ukrajinu

19.04.2024, Autor: Z blogosféry

Vláda Petra Fialy na jednání ve středu 17. dubna 2024 rozhodla o pokračování podpory firmám vyvážejícím své zboží a služby na Ukrajinu. Schválila také dar pěti nevyužívaných vozů Službě státní ochrany Ukrajiny a rozvojový program státu pro realizaci záměru podpory bydlení, který má pomoci obcím zajistit vhodné pozemky pro výstavbu nájemních obecních bytů.

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Poradna: Jak dodavatelé energií stanovují zálohy

04.04.2024, Autor: Z blogosféry

Zálohy na elektřinu a plyn jsou důležitou součástí procesu dodávky energií. V zájmů odběratelů je, aby je měli nastaveny optimálně, a tak se vyhnuli nepříjemným situacím. Co zálohy jsou, z čeho se skládají, kdo je může měnit a jaký je jejich význam pro každého z nás?

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Havárie na vodovodní síti loni PVK řešily rychleji

26.02.2024, Autor: red

Pražským vodovodům a kanalizacím se daří rychleji odstraňovat havárie na vodovodní síti. Průměrná doba přerušení dodávky pitné vody na jednu závadu v loňském roce poklesla na 8 hodin a 29 minut. V roce 2022 to bylo 10 hodin a 27 minut, což je meziroční pokles o téměř dvacet procent.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama