e-news.cz - kurzy
Reklama

Startuje série virtuálních charitativních běhů FénixRun od PVZP

13.04.2021, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Startuje série virtuálních charitativních běhů FénixRun od PVZP

Počátkem dubna odstartovala série celkem čtyř virtuálních charitativních běhů, které organizuje Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP). Cílem běhů PVZP FénixRun je nejen přivést širokou veřejnost k pravidelnému sportu, ale také osvěta v oblasti prevence závažných onemocnění.
Výtěžek ze všech běhů bude bezezbytku rozdělen mezi pětici neziskových organizací (Nové háro, Pink Bubble, Modrý hroch, Nadační fond Krtek, No Foot No Stress).
Virtuální charitativní běhy PVZP FénixRun plynuje navazují na charitativní běhy a také sportovní události, jež PVZP v minulosti organizovala nebo jichž byla partnerem (RunTour, SkiTour a Jizerská padesátka, PVZP Běh za Aničku atd.).
Cílová vzdálenost PVZP FénixRun “běhů” je tři kilometry. Závodníci je mohou absolvovat během nebo chůzí, a to kdekoliv na světě. Důležité je dodržet datum běhu, které je vždy v rozmezí přibližně dvou týdnů. Svůj čas mohou účastníci trackovat prostřednictvím jakékoliv aplikace, která měří sportovní výkon.
Ing. Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva PVZP, pořádání těchto běhů komentuje: „Je pro nás důležité, aby lidé, obzvláště v dnešní době, dbali na svoje zdraví ještě více než kdy dřív. V době, kdy jsme svázáni celou řadou omezení, která bychom ještě před rokem považovali za sci-fi, pokládáme za zásadní, aby se lidé nebáli sportovat a nezapomínali na zdravý životní styl. Běžte ven se svou láskou, se svými rodiči, se svými prarodiči. Udržujte se v kondici!”
„V neposlední řadě vnímám jako kritické, že kvůli nemoci covid-19 celá řada lidí odkládá pravidelné preventivní prohlídky. Proto chceme prostřednictvím těchto běhů upozornit i na nutnost dbát na prevenci, ať se děje cokoliv,” dodává Trsková.
Celkem proběhnou čtyři virtuální charitativní běhy PVZP FénixRun:
1. FénixRun Běžím s láskou (od 26. 4. do 9. 5. 2021; téma = sportujte s těmi, které máte rádi, protože vážné nemoci se nevyhýbají ani vašim nejbližším)
2. FénixRun Běžím za sluníčkem (od 28. 6. do 11. 7. 2021; téma = užijte si léto, ale pozor na rakovinu kůže)
3. FénixRun Běžím do školy (od 30. 8. do 12. 9. 2021; téma = vážná onemocnění se nevyhýbají ani dětem, týkají se všech, bez rozdílu věku)
4. FénixRun Běžím v barvách podzimu (od 25. 10. do 7. 11. 2021; téma = nemoci spojené s “podzimem života”)
Více na www.fenixrun.cz
Patronem běhů je pojištění závažných onemocnění Fénix od PVZP, které v případě vážné nemoci poskytne jednorázovou výplatu až 2,5 milionu korun. Tyto prostředky lze použít na cokoliv včetně léčby, nájmu, nákladů na chod domácnosti apod.
Foto + Zdroj: Pojišťovna VZP, a. s.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama