e-news.cz - kurzy
Reklama

Degustovat vína, champagne či koňaky online? Fine Labels Vám přináší nový rozměr degustačních zážitků

29.10.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Degustovat vína, champagne či koňaky online? Fine Labels Vám přináší nový rozměr degustačních zážitků

Víno je spojeno s prožitkem, s místem, s emocemi a s lidmi. Bohužel, doba pandemie Covid-19 dost zásadně omezila cesty za poznáváním vína do zahraničí i lokální degustační akce či firemní večírky. V době karantény, návazných omezení a social distancingu Fine Labels přináší zbrusu nové řešení v podobě online degustací. 
Při nich nejen, že ochutnáte skvělá vína, koňaky, rumy či champagne, ale máte možnost poznat vinaře osobně a nakouknout do jejich „kuchyně“. Na degustacích Vás vezmou virtuálně do oblastí Bordeaux, Cognac či Champagne.
Degustujte dál i přes karanténu
Vyhlášení plošné karantény a uzavření pražského baru u Staré studny, bylo pro sesterskou firmu Fine Labels jasným signálem pro okamžitý přesun do online prostředí. Kromě běžného prodeje v e-shopu se rozhodli pokračovat i v degustacích a neztratit tak kontakt s klienty, jak privátními, tak firemními. Myšlenka online degustace přišla pár dní po karanténě a 8.4. vzali prvních přibližně sedmdesát hostů do Bordeaux a do Cognacu. Hosté obdrželi degustační sadu včetně degustačního listu, návodu pro servis vín až před dveře a v den D se připojili do virtuální degustační místnosti. 
Spokojenost je důležitá
Reakce byly skvělé. Hosté ocenili pohodlnost, možnost „jít na ochutnávku“ i s malými dětmi, pro které nemají hlídání, užít si degustaci v páru, vypnout si ji, když byla chuť, přizvat další rodinné příslušníky a hlavně možnost virtuálního setkání nejen s týmem Fine Labels, ale i s vinaři z Francie. 
Online degustace firmu podržely z velké části v černých číslech. Word of mouth se dostala k dalším lidem, zejména firemním zákazníkům a těm formou online degustací pomohli oslavit výročí firmy, uvedení nového produktu na trh nebo jen poděkovat kolegům za práci v nelehké době. Na online degustacích se zúčastnilo od dvaceti do dvě stě účastníků. 
Online degustace pokračuje i nadále
Formát online degustací pro Fine Labels dává smysl i do budoucna. Privátní hosté mají možnost v době social distancingu a omezeného cestování i přesto poznávat a cestovat za dobrým pitím virtuálně a vzdělávat se. Firemní zákazníci vítají novou, velmi flexibilní a cenově výhodnou možnost, jak poděkovat svým zákazníkům a partnerům bez strachu z propadlých záloh za pronájem prostor, za rušení účasti hostů na poslední chvíli nebo z důvodu nabitého programu v předvánočním čase. A také oceňují neotřelost a originalitu. Nejoblíbenější online sety jsou Tour de France či Cognac Masterclass. 

TEREZA FRANC, 1.česká Madam Cognac & Champagne
Foto+Zdroj: Fine Labels s.r.o


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

V Praze se na konferenci FinTech Roadmap´24 opět sejdou největší osobnosti česko-slovenské FinTech scény

18.04.2024, Autor: red

Prostory Václavák 22 v Praze budou ve čtvrtek 16. května hostit největší české a slovenské experty v oblasti finančních technologií. V rámci třetího ročníku businessové konference FinTech Roadmap´24 se na jednom místě potkají zakladatelé, C-level a nadšení zaměstnanci FinTechů, zástupci technologicky zaměřených bank i řada start-upistů.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama