e-news.cz - kurzy
Reklama

Novým PR manažerem České manažerské asociace se stal Jan Vocel

08.03.2021, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Novým PR manažerem České manažerské asociace se stal Jan Vocel

Česká manažerská asociace (ČMA) má nového PR manažera. Její řady doplnil Jan Vocel, který v minulosti působil v komunikační agentuře Ewing a Asociaci nestátních neziskových organizací v České republice.


Rozšiřuje se tak mediální úsek, jenž v posledních měsících prochází velkou generační obměnou.
„Moc mě těší důvěra, kterou do mě lidé z České manažerské asociace vložili. Mým hlavním úkolem pro nejbližší měsíce bude zajistit mediální podporu pro každoroční soutěž Manažer roku a nastavit komunikační kanály asociace tak, aby byly naše akce během pandemie covidu-19 snadno dostupné,“ představil své plány Jan Vocel.
„Chceme efektivněji komunikovat s našimi členy i mediálním světem a dát o sobě mnohem více vědět,“ uvedl výkonný ředitel ČMA Ivo Gajdoš. K tomu chce asociace intenzivněji využívat moderní komunikační kanály. „Pandemie covidu-19 bohužel všechna naše školení, networkingy a porady uvrhla do online prostředí. Pracujeme tak na internetovém studiu, které zajímavou formou zastoupí osobní setkávání s našimi podnikatelskými osobnostmi,“ dodal Jan Vocel.
Česká manažerská asociace sdružuje manažery, podnikatele a lídry, jimž vytváří podmínky pro rozvíjení osobních dovedností a výměnu zkušeností. Její Rada expertů a ambasadoři se v otevřených výzvách obracejí na vládu, manažery a podnikatele, aby například upozornili na potřebu ekonomického restartu České republiky. ČMA také spolupracuje s řadou organizací a institucí, jako je Czech Institute of Directors a CZECH TOP 100. Je spoluzakladatelkou České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a členkou evropské asociace CEC European Managers, zastupující přes milion manažerů napříč Evropou. Už 28 let pořádá soutěž Manažer roku.
Foto 1: Pixabay
Foto 2: Se souhlasem Jana Vocela
Zdroj: Česká manažerská asociace


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

ČESKO BĚŽÍ MODŘE doběhlo, ale my běžíme dál 

30.04.2024, Autor: red

Poslední dubnovou neděli jsme se rozloučili pro letošní rok s charitativní akcí Česko Běží Modře, která představovala nové pojetí osvětové činnosti u příležitosti Světového dne povědomí o autismu v České republice

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama