e-news.cz - kurzy
Reklama

Martin Mráček novým členem představenstva Patria Finance. Pavol Mokoš hlavním makléřem Patria Finance

29.01.2022, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Martin Mráček novým členem představenstva Patria Finance. Pavol Mokoš hlavním makléřem Patria Finance

S účinností od 1. ledna 2022 se stal Martin Mráček novým členem představenstva Patria Finance. Ve své nové roli je zodpovědný za řízení obchodu, Institucionální obchodování a investiční výzkum. Pozici hlavního makléře Patria Finance od 1. října 2021 zastává Pavol Mokoš.
„Mám velkou radost z personálních novinek, které jsme v Patria Finance oznámili. Na klíčových pozicích naší společnosti vítám významné experty, kteří mají velice ambiciózní cíle, kterými podpoří naší společnou strategii i jedinečnou pozici Patria Finance na českém trhu,“ říká k personálním novinkám Tomáš Jaroš, předseda představenstva Patria Finance.
Za oblasti řízení obchodu, Institucionální obchodování a investiční výzkum ve společnosti Patria Finance je nově v pozici člena představenstva zodpovědný Martin Mráček. Zastřeší tak veškeré obchodní aktivity pro české a slovenské klienty. V náročném výběrovém řízení přesvědčil nejen díky jasné vizi rozvoje svěřené oblasti, ale i bohatými zkušenostmi z oblasti Finančních trhů a manažerskými dovednostmi.
„Jsem hrdý na to, že mohu být součástí silné finanční skupiny Patria Finance, která přináší řešení pro všechny, kteří se chtějí spojit se světem investování. Zároveň se těším na nové výzvy, které jsou spojeny s mou novou pozicí. I v letošním roce budeme pokračovat v technologických novinkách. Chceme vytvořit nové obchodní aplikace i aplikace, které se budou zaměřovat na vzdělávání. Pokračovat budeme v oblastech robotického investování, kde jsme pionýry díky aplikaci indigo,“ sděluje k nové pozici Martin Mráček.
Před nástupem do nové pozice byl manažerem útvaru Obchodování pro firemní klienty v ČSOB. V této pozici působil od roku 2014 a byl zde zodpovědný za řízení obchodních aktivit, vztahovou a digitální strategii a digitální prodej. Mezi lety 2012 a 2014 se v ČSOB zaměřoval na prodej na finančních trzích a rozvoj podnikání a akvizice nových klientů. V letech 2011 až 2012 působil jako soukromý investor na kapitálových trzích. Mezi lety 2007 a 2011 byl zodpovědný za finanční trhy, institucionální a korporátní prodej v Deutsche Bank. Před svým prvním nástupem do ČSOB na pozici Corporate Sales Dealer v roce 2004 působil od roku 1999 ve společnosti Citibank.
Martin vystudoval obor Ekonomika podniku a Management na CMI – ESMA pod patronací Escuela Superior de Marketing y Administracion Barcelona.
Pavol Mokoš novým hlavním makléřem Patria Finance
Pavel Mokoš se s účinností od 1. října 2021 stal hlavním makléřem Patria Finance. V této pozici se zaměřuje zejména na přípravu investičních strategií pro klienty, investiční poradenství v oblasti akcií, ETF, fondů a také dluhopisů.
„Mým hlavním cílem je, aby náš makléřský tým podával nejlepší investiční a poradenské služby v Česku. Cílem je i maximální využití spolupráce a synergického efektu se skupinou ČSOB,“ sděluje k nové pozici Pavol Mokoš.
Pavel do Patria Finance přichází ze společnosti Traficon, ve které pracoval od roku 2018 na pozici investičního manažera. Zaměřoval se na akvizice nových klientů a na investování do investičních produktů. Před tímto zaměstnáním již pracoval mezi lety 2008 až 2017 v Patria Finance jako burzovní makléř. V této pozici se podílel na přípravě investiční strategie pro klienty, poskytoval poradenství a komunikoval s klienty. Také se zaměřoval na komunikaci s market makery a zahraničními brokery. Nyní se tak vrátil ke své původní profesi, kterou v Patria Finance vykonával již deset let.
Pavel vystudoval Vysokou školu ekonomickou, obory zaměřené na hospodářskou politiku, ekonomiku a finance.
Foto: Pixabay
Zdroj: ČSOB


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

ČESKO BĚŽÍ MODŘE doběhlo, ale my běžíme dál 

30.04.2024, Autor: red

Poslední dubnovou neděli jsme se rozloučili pro letošní rok s charitativní akcí Česko Běží Modře, která představovala nové pojetí osvětové činnosti u příležitosti Světového dne povědomí o autismu v České republice

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama