e-news.cz - kurzy
Reklama

CBRE hlásí tři povýšení v oddělení pronájmů maloobchodních prostor

04.12.2020, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
CBRE hlásí tři povýšení v oddělení pronájmů maloobchodních prostor

Retailový tým společnosti CBRE, světového lídra v oblasti komerčních realitních služeb, ocenil dlouhodobé zkušenosti a loajalitu svých zaměstnanců hned třemi povýšeními.
Jan Janáček byl jmenován novým vedoucím týmu pronájmů maloobchodních prostor a Naďa Kryglová s Alešem Nečasem byli uvedeni do funkce Associate Director. Vedoucím oddělení retail sektoru i nadále zůstává Tomáš Míček, který celý tým zastřešuje.
„Velmi mě těší, že Jan Janáček přijal nabídku vést oddělení retailového pronájmu. Jeho dlouholeté zkušenosti s prací v maloobchodu, a to jak na straně nájemců, tak pronajímatelů, jsou společně se silnými manažerskými schopnostmi, které prokázal během své činnosti v CBRE, velkým přínosem pro naši společnost i klienty, jež zastupujeme,“ komentuje Tomáš Míček, vedoucí oddělení retail sektoru a správy obchodních center v CBRE, a dodává: „Zároveň jsem potěšen, že mohu oznámit povýšení Nadi Kryglové a Aleše Nečase, kteří oba dlouhodobě odvádějí skvělou práci. Oceňuji, že díky velké senioritě v týmu se nám daří vzájemně předávat zkušenosti napříč celým oddělením a posouvat kvalitu nabízených služeb stále kupředu. Naše lettingové oddělení tak bude ještě silnější a maximálně připravené na další období, které v současné době protikoronavirových opatření není pro celý sektor maloobchodu vůbec jednoduché.“
Jan Janáček má již třináct let zkušeností v retailovém sektoru, kdy mj. zastával vysoké manažerské pozice ve společnostech Pietro Filipi nebo Orsay. V maloobchodním oddělení CBRE působí již čtvrtým rokem. Dosud se v CBRE intenzivně podílel na lettingových aktivitách v několika regionálních obchodních centrech v rámci exkluzivních mandátů a poskytoval i odborné poradenství včetně zpracování studií proveditelnosti pro klienty z řad pronajímatelů. Nově se jeho agenda rozšíří zejména o vedení týmu, který mj. úspěšně zastupuje nájemce při jejich expanzích a zprostředkovává pronájmy v obchodních centrech, retail parcích a na hlavních nákupních třídách v Praze a Brně. Součástí jeho agendy budou také akvizice v rámci rozvoje nových projektů, spoluvytváření strategií a další rozvoj komplexního portfolia služeb. Jan Janáček je absolventem Univerzity Palackého v Olomouci. Hovoří anglicky a polsky. Ve volném čase hraje lední hokej, věnuje se běhu a geocachingu s rodinou.
Naďa Kryglová působí na trhu komerčních nemovitostí téměř deset let. Součástí retailového týmu CBRE je od roku 2016 a specializuje se na projekty ve výstavbě a obchodní centra procházející modernizací se zaměřením na Prahu. Mezi její klíčové projekty patří OC Letňany, kde se podílela na lettingové strategii a Bořislavka Centrum, kde řídí proces pronájmů obchodních jednotek. Mimo jiné zajišťovala také pronájmy v obchodních centrech VIVO! Hostivař, Futurum Ostrava nebo Varyáda Karlovy Vary. Naďa Kryglová je absolventkou magisterského studia na Vysoké škole finanční a správní. Hovoří plynně anglicky a francouzsky. Mezi její zájmy patří četba a cestování.
Aleš Nečas se pohybuje v sektoru komerčních nemovitostí od roku 2007. V oddělení pronájmu nákupních center CBRE působí téměř pět let. Zaměřuje se především na pronájem nemovitostí v regionálních městech a transformaci obchodních center v rámci rekonstrukcí či rozšíření. Z obchodních center se jedná např. o OC Nisa Liberec, OC Futurum Kolín, OC Letňany, OC Plzeň, OC VIVO! Hostivař a další. Aleš Nečas vystudoval Národohospodářskou fakultu na VŠE a hovoří plynně anglicky. Ve volném čase rád jezdí na kole a cestuje.
Foto: pixabay.com
Zdroj: Crest Communications, a.s.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
Reklama

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama