e-news.cz - kurzy
Reklama

Vizitky online: 4 tipy, na co se zaměřit při tisku

27.09.2022, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Vizitky online: 4 tipy, na co se zaměřit při tisku

Chcete udělat dobrý dojem na své kolegy, obchodní partnery nebo zákazníky? Pak byste měli mít vlastní vizitky. Nejjednodušším způsobem, jak na to, je nechat si vyrobit vizitky online. Jak na tisk vizitek, aby vše proběhlo snadno, kvalitně a rychle?

A co by na správné vizitce nemělo chybět? Nejen to se dozvíte v našem článku.

Výběr správného materiálu je základ

Vizitky jsou skvělým nástrojem, díky kterému můžete prezentovat firmu a udělat dobrý dojem nejen na vaše obchodní partnery. Vizitkou totiž uděláte nesmazatelný první dojem, a proto byste si na její výrobě měli dát záležet.  

Výroba vizitek zahrnuje několik kroků, mezi které patří také výběr kvalitního papíru. Jednotlivé materiály se od sebe odlišují, a to například povrchovými úpravami nebo gramáží. 

Vybrat si také můžete, zda chcete vyrobit vizitky v lesklé nebo matné variantě. Na matných vizitkách nemusíte řešit odlesky a otisky prstů. Oproti lesklému papíru zase nejsou tak odolné, a proto se mohou snadněji ohnout. Rychleji také vyblednou. Lesklé vizitky mají živější a výraznější barvy. Na druhou stranu se však lesknou, což může snižovat jejich čitelnost na určitém světle.

Tisk vizitek online může být složitější. Vizitky online totiž nelze osahat. Tiskárna Point4me vám však zašle vzorník materiálů zdarma až domů, abyste si mohli vybrat papír přesně podle vašich představ.

Speciální povrchovou úpravou zaujmete na první pohled

Kromě materiálu nabízí tiskárny i různé povrchové úpravy. Pokud chcete, aby byly na vizitce zvýrazněné detaily, nebo aby vynikla grafika, vyberte si tisk vizitek s parciálním 2D lakem. Dobré je zvýraznit například logo společnosti. I úplné detaily tak díky kombinaci digitálního tisku s injektovou technologií upoutají pozornost.  

Kromě toho má tiskárna Point4me v nabídce také perleťový papír v šedé nebo bílé variantě. Vybrat si můžete také tisk vizitek online v provedení Premium a Exclusive. Výroba vizitek tak bude možná i na luxusní grafický papír. 

Rozměr tak akorát do peněženky 

A na co dalšího myslet? Na správný rozměr vizitek. Oblíbené jsou klasické rozměry 90×50 mm nebo 85×55 mm. Tento typ vizitek můžete totiž bez problému vložit do peněženky, vizitkovníku, ale také kapsičky diáře. Pokud však chcete být originální a vyrobit vizitky v jiném rozměru, tiskárna Point4me vám je vyrobí na míru, aby odpovídaly přesně vašim představám.

Méně je více. A u designu to platí dvojnásob

V posledních letech jsou populární čisté linie a jednoduchý design. Zapomeňte proto na ozdobné písmo. Dejte raději přednost čitelnému fontu a nadčasové grafice. Vizitka by měla odpovídat stylu vašeho podnikání. Je dobré ji zároveň sladit s vizuálem vaší společnosti, propagačními materiály nebo webovými stránkami. 

Nezapomeňte tisková data nahrávat vždy ve formátu PDF. Vizitka online tak bude vyrobená přesně podle vašich přání.

Čeká vás tisk vizitek online? Obraťte se na profesionály z Point4me, kteří vám poradí jak s výběrem správného materiálu a povrchovou úpravou, tak rozměry nebo grafikou. 

Foto + zdroj: POINT CZ


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Komentář k aktuálnímu stavu stavebnictví

06.09.2024, Autor: Z blogosféry

Jednou z hlavních a nejčastěji zmiňovaných brzd stavebnictví je platná legislativa. Česká republika má jedny z nejkomplikovanějších stavebních předpisů v celé Evropě. Dlouhé povolovací procesy neúměrně prodražují výstavbu. 

Apogeo
e-news.cz
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

České zdravotnictví není připraveno na další krize

03.09.2024, Autor: Z blogosféry

Český zdravotnický systém je na 10. místě zemí nejhůře připravených na stárnutí populace, možné další epidemie, nárůst chronických chorob a podobné výzvy. Hodnocení vychází z analýzy Healthcare Readiness Index (Indexu připravenosti zdravotnictví), která srovnává 27 evropských zemí.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

Schmarcz: Zoufalství pravicového voliče. Musí se ptát: Proč mi tohle „moje“ vláda dělá?

24.08.2024, Autor: Martin Schmarcz

Pravicoví voliči zdaleka nehlasovali jen „proti“ Babišovi. Hlasovali hlavně „pro“ něco: Pro zodpovědnou politiku. Pro razantní snižování veřejných výdajů. Pro osekání zbytečných vládních agend a snížení počtu lidí placených ze státního rozpočtu. Pro konsolidaci veřejných financí. A samozřejmě pro nezvyšování daní. Čeho se však dočkali?

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Schmarcz: Čeká nás jaderná katastrofa? Energetiku, případně Zelený úděl by mohla řídit španělská eurokomisařka, která nenávidí atomové elektrárny

19.08.2024, Autor: Martin Schmarcz

Ve Španělsku vládne ultralevice. To by nám mohlo být jedno, kdyby premiér Pedro Sánchez nechtěl do Bruselu vyslat fanatickou odpůrkyni jádra. Což by nám rovněž ještě tak moc nevadilo, kdyby pro ni nechtěl energetické, případně klimatické portfolio. Kdyby se tak stalo, mohla by nám Tereza Riberová pořádně zatopit. Respektive my bychom si možná nezatopili, protože bychom neměli čím.

Letní brigády a daňové povinnosti

14.08.2024, Autor: Z blogosféry

Brigády na pracovní dohody nejsou automaticky osvobozeny od daně z příjmu, i z přivýdělku se platí daně. Zaplacenou daň z příjmu lze, na rozdíl od sociálního a zdravotního pojištění, obdržet zpět. Komu vznikne nárok na daňovou vratku? Jak může být daňová vratka vysoká? 

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz
Sazka reklama
Reklama