e-news.cz - kurzy
Reklama

Knihobot má nového CMO – český i zahraniční marketing nově povede Radek Hudák

15.06.2023, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Knihobot má nového CMO – český i zahraniční marketing nově povede Radek Hudák

Na pozici marketingového ředitele knižního secondhandu Knihobot pro český i zahraniční trh nastupuje Radek Hudák. Jeho hlavní misí je vybudovat marketingový tým, který bude mít na starosti budování značky a tvorbu kampaní nejen v České republice, ale i zahraničí.

Radek Hudák (33) přichází do Knihobotu na pozici CMO ze Shoptetu, kde působil posledních pět let a kde měl na starost marketing pro tři trhy a tři značky – Shoptet, Shoptet Premium a Shoptet Pay. Za sebou má také práci pro Slevomat, kde několik let vedl marketing a kterou zakončil úspěšným exitem firmy do rukou Secret Escapes za více než 1,5 miliardy korun.

Do Knihobotu nastupuje s cílem budovat značku nejen na českém trhu, ale i v zahraničí – vloni totiž Knihobot vstoupil na Slovensko a letos expandoval do Rakouska a Německa. To s sebou nese nejen rozšíření týmu, ale také vytvoření komunikační a marketingové strategie, které podpoří rozjezd služby i u zahraničních zákazníků. Hudák tak bude moci zúročit své znalosti zahraničního trhu i fungování e-commerce. 

Z největší e-commerce platformy k budování re-commerce

„Radek byl pro nás jasná volba. Má obrovské zkušenosti ze svého působení v Shoptetu a Slevomatu, ve kterých měl velký podíl na jejich úspěchu. Osobně jsem ještě nemluvil s kompetentnějším markeťákem než je Radek. Má obrovský vhled do toho, jak marketing funguje po stránce výkonu a čísel. Zároveň ale chápe, že role brandu a softovějších věcí není jen ‘aby to bylo hezké’. Kombinace obou těchto skillů je vzácná,“ komentuje výběr nové posily CEO Knihobotu Dominik Gazdoš.

Novou spolupráci si chválí i Hudák: „Pár schůzek s Dominikem, představení firmy, ukázka toho, co dokáže v logistice a jasně definované plány mě přesvědčily, že Knihobot je projekt, na kterém chci pracovat. Potkali jsme se v tom, co chci dělat – pomáhat růst firmám, které mají skvěle našlápnuto k tomu stát se dominantními hráči na trhu.“ 

Knihobot má díky expanzi nakročeno stát se jedním z nejvýznamnějších hráčů evropské re-commerce. A to se bez úspěšného marketingu neobejde. Ačkoliv poptávka po věcech z druhé ruky roste a prodej použitého zboží v sobě skrývá obrovský potenciál a čím dál častěji s ním pracují i velké oděvní značky, stavět marketing pouze na „zelených tématech“ nechce. „Víme, že čeští zákazníci na naší službě oceňují především jednoduchost a to, že jim ušetříme práci. Kromě toho jsou rádi, že knihy najdou nové majitele a využití. Proto bychom tato témata rádi uplatnili i v komunikaci na zahraničních trzích,“ dodává Hudák.

Foto + Zdroj: FYI


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Jaroslav Rychna posiluje vedení Buřinky

16.05.2024, Autor: red

Čtvrtým členem představenstva Stavební spořitelny České spořitelny (Buřinky) se stal Jaroslav Rychna. Od roku 2016 působí v České spořitelně a od 1. května 2024 navíc povede divizi informačních technologií v Buřince. Jeho cílem je především zrychlit digitalizaci a implementovat AI do co nejvíce oblastí a procesů. 

ČESKO BĚŽÍ MODŘE doběhlo, ale my běžíme dál 

30.04.2024, Autor: red

Poslední dubnovou neděli jsme se rozloučili pro letošní rok s charitativní akcí Česko Běží Modře, která představovala nové pojetí osvětové činnosti u příležitosti Světového dne povědomí o autismu v České republice

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama