e-news.cz - kurzy
Reklama

CBRE hlásí tři povýšení v oddělení pronájmů maloobchodních prostor

04.12.2020, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
CBRE hlásí tři povýšení v oddělení pronájmů maloobchodních prostor

Retailový tým společnosti CBRE, světového lídra v oblasti komerčních realitních služeb, ocenil dlouhodobé zkušenosti a loajalitu svých zaměstnanců hned třemi povýšeními.
Jan Janáček byl jmenován novým vedoucím týmu pronájmů maloobchodních prostor a Naďa Kryglová s Alešem Nečasem byli uvedeni do funkce Associate Director. Vedoucím oddělení retail sektoru i nadále zůstává Tomáš Míček, který celý tým zastřešuje.
„Velmi mě těší, že Jan Janáček přijal nabídku vést oddělení retailového pronájmu. Jeho dlouholeté zkušenosti s prací v maloobchodu, a to jak na straně nájemců, tak pronajímatelů, jsou společně se silnými manažerskými schopnostmi, které prokázal během své činnosti v CBRE, velkým přínosem pro naši společnost i klienty, jež zastupujeme,“ komentuje Tomáš Míček, vedoucí oddělení retail sektoru a správy obchodních center v CBRE, a dodává: „Zároveň jsem potěšen, že mohu oznámit povýšení Nadi Kryglové a Aleše Nečase, kteří oba dlouhodobě odvádějí skvělou práci. Oceňuji, že díky velké senioritě v týmu se nám daří vzájemně předávat zkušenosti napříč celým oddělením a posouvat kvalitu nabízených služeb stále kupředu. Naše lettingové oddělení tak bude ještě silnější a maximálně připravené na další období, které v současné době protikoronavirových opatření není pro celý sektor maloobchodu vůbec jednoduché.“
Jan Janáček má již třináct let zkušeností v retailovém sektoru, kdy mj. zastával vysoké manažerské pozice ve společnostech Pietro Filipi nebo Orsay. V maloobchodním oddělení CBRE působí již čtvrtým rokem. Dosud se v CBRE intenzivně podílel na lettingových aktivitách v několika regionálních obchodních centrech v rámci exkluzivních mandátů a poskytoval i odborné poradenství včetně zpracování studií proveditelnosti pro klienty z řad pronajímatelů. Nově se jeho agenda rozšíří zejména o vedení týmu, který mj. úspěšně zastupuje nájemce při jejich expanzích a zprostředkovává pronájmy v obchodních centrech, retail parcích a na hlavních nákupních třídách v Praze a Brně. Součástí jeho agendy budou také akvizice v rámci rozvoje nových projektů, spoluvytváření strategií a další rozvoj komplexního portfolia služeb. Jan Janáček je absolventem Univerzity Palackého v Olomouci. Hovoří anglicky a polsky. Ve volném čase hraje lední hokej, věnuje se běhu a geocachingu s rodinou.
Naďa Kryglová působí na trhu komerčních nemovitostí téměř deset let. Součástí retailového týmu CBRE je od roku 2016 a specializuje se na projekty ve výstavbě a obchodní centra procházející modernizací se zaměřením na Prahu. Mezi její klíčové projekty patří OC Letňany, kde se podílela na lettingové strategii a Bořislavka Centrum, kde řídí proces pronájmů obchodních jednotek. Mimo jiné zajišťovala také pronájmy v obchodních centrech VIVO! Hostivař, Futurum Ostrava nebo Varyáda Karlovy Vary. Naďa Kryglová je absolventkou magisterského studia na Vysoké škole finanční a správní. Hovoří plynně anglicky a francouzsky. Mezi její zájmy patří četba a cestování.
Aleš Nečas se pohybuje v sektoru komerčních nemovitostí od roku 2007. V oddělení pronájmu nákupních center CBRE působí téměř pět let. Zaměřuje se především na pronájem nemovitostí v regionálních městech a transformaci obchodních center v rámci rekonstrukcí či rozšíření. Z obchodních center se jedná např. o OC Nisa Liberec, OC Futurum Kolín, OC Letňany, OC Plzeň, OC VIVO! Hostivař a další. Aleš Nečas vystudoval Národohospodářskou fakultu na VŠE a hovoří plynně anglicky. Ve volném čase rád jezdí na kole a cestuje.
Foto: pixabay.com
Zdroj: Crest Communications, a.s.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

ČESKO BĚŽÍ MODŘE doběhlo, ale my běžíme dál 

30.04.2024, Autor: red

Poslední dubnovou neděli jsme se rozloučili pro letošní rok s charitativní akcí Česko Běží Modře, která představovala nové pojetí osvětové činnosti u příležitosti Světového dne povědomí o autismu v České republice

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama