e-news.cz - kurzy
Reklama

Buřinka zvyšuje od 22. ledna 2022 úrokové sazby u nezajištěných úvěrů o 0,4 procentního bodu

19.01.2022, Autor: red

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Buřinka zvyšuje od 22. ledna 2022 úrokové sazby u nezajištěných úvěrů o 0,4 procentního bodu

Stavební spořitelna České spořitelny se rozhodla zvýšit úrokovou sazbu u nezajištěných Úvěrů od Buřinky o 0,4 procentního bodu. Nové sazby na těchto úvěrech budou při fixaci na tři roky 5,29 procenta a pro pevnou sazbu po celou dobu splatnosti 5,89 procenta.

Reaguje tak na rozhodnutí ČNB, která v závěru loňského roku zvýšila klíčovou úrokovou sazbu o jeden procentní bod. Zároveň se vedení Buřinky rozhodlo zachovat zvýhodněné podmínky pro úvěry na financování družstevního bydlení, a to jak u sazby s fixací na 3 roky, tak i u pevné po celou dobu splatnosti úvěru. Spolu se změnou na nezajištěných úvěrech dochází i ke zvýšení úrokové sazby na zajištěných úvěrech o 0,5 procentního bodu. Zvýšená sazba je účinná od 22. ledna 2022.
Do pátku do 21. ledna 2022 platí pro klienty Buřinky stávající úrokové sazby. „Podmínkou pro využití ještě stávajících úrokových sazeb je schválení a vygenerování smluvní dokumentace nejpozději do 21. ledna 2022,“ uvádí Milan Pospíšil ze Stavební spořitelny České spořitelny. A dále dodává: „Jsem rád, že se vedení Buřinky rozhodlo i nadále podporovat financování družstevního bydlení, které považuje za vhodnou a pro klienty dostupnější alternativu k vlastnickému bydlení.  Z našich statistik vyplývá, že jsou úvěry na pořízení družstevního bydlení často uzavírány mladými rodinami jako jejich první bydlení.“ Zvýhodněné podmínky platí i pro refinancování úvěru z jiných stavebních spořitelen.

Úrokové sazby platné od 22. 1. 2021
Typ úrokové sazby Základní sazba Družstevní bydlení
a refinancování
Splatnost úvěru
Pevná na 3 roky 5,29 % 4,99 % Až 25 let
Pevná na celou dobu splatnosti 5,89 % 5,59 %

 
Buřinka je jedničkou na trhu stavebních spořitelen v počtu poskytnutých úvěrů na bydlení. Celkem 21 995 klientů využilo v roce 2021 naši pomoc v dosažení vysněného bydlení. „Meziroční nárůst v počtu klientů o více než dvacet procent připisujeme především jednoduchým a transparentním podmínkám bez skrytých nástrah, které jsou pro všechny klienty stejně dosažitelné,“ uvádí Milan Pospíšil a dodává: „Klienty nejvíce oceňovanou službou je možnost dokládání účelu úvěru pomocí fotek.“ Buřinka také v poslední době velmi investovala do digitalizace svých produktů. Jak stavební spoření, tak úvěry lze u Buřinky sjednat online a to včetně podpisu dokumentace. Jako jediná stavební spořitelna nabízí Buřinka uzavření stavebního spoření online i pro děti.
Foto: Pixabay
Zdroj: SSČS


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama