Apogeo
Reklama

Facility management ve skupině ČSOB povede Josef Šedivý

06.12.2021, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Facility management ve skupině ČSOB povede Josef Šedivý

S účinnosti od 1. ledna 2022 převezme oblast facility managementu (FAM) ve skupině ČSOB Josef Šedivý. Josef Šedivý nastoupí na pozici výkonného ředitele a nahradí tak Zoru Křičkovou, která strávila ve skupině ČSOB na různých pozicích v oblasti správy budov a operations sedmnáct let a svoji pracovní kariéru se rozhodla ukončit.


„Chci touto cestou poděkovat Zoře Křičkové za její nadšení, pracovitost a inspiraci, kterou vždy šířila kolem sebe a díky tomu vzniklo mnoho zajímavých projektů a výsledky můžeme vidět všude kolem sebe, nejen u nás v Radlicích. Zároveň přeji Josefovi mnoho úspěchu v této významné pozici a těším se na intenzivní spolupráci a projekty, díky kterým potvrdíme svou roli leadera v oblasti flexibility a výstavby energeticky úsporných budov ohleduplným k životnímu prostředí i v budoucnosti“ komentuje personální změny Marcela Suchánková, členka představenstva ČSOB zodpovědná za oblast HR, IT, Operations a FAM.
Josef vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze se zaměřením na informační technologie a manažerské účetnictví. Před nástupem do ČSOB působil ve společnosti Deloitte. Do ČSOB nastoupil v roce 2011 jako manažer informační bezpečnosti. V rámci oblasti řízení nefinančních rizik Josef postupně pracoval jako vedoucí týmu, manažer a od roku 2016 byl ředitelem tohoto útvaru. V roce 2018 se stal ředitelem pro oblast Přímé distribuce, kde byl odpovědný za oblast přímého prodeje, digitalizace ČSOB Retailu a za služby klientského centra. V roce 2021 působil Josef jako lídr Agilní transformace s misí zavádět a zlepšovat agilní řízení v ČSOB skupině.
„Převzít práci po Zoře Křičkové je pro mě obrovská výzva a zároveň čest. Zora pracovala na nejvýznamnějších facility management projektech skupiny ČSOB. Podílela se na stavbě první i druhé části radlické centrály. V posledních letech byla také u zrodu regionální centrály ČSOB v Hradci Králové. Její profesní cesta v naší skupině je velice inspirativní a já se moc těším, že v této cestě budu pokračovat. Výzev je hodně. I nadále budeme pracovat na tématech flexibility pro naše zaměstnance a zároveň se stále více otevírat veřejnosti. Prioritou zůstává vytváření prostředí, které je v souladu s ekologií a udržitelností. V Česku jsme v této oblasti leadery. Velkým tématem jsou také pokračující inovace v pobočkové síti pro naše klienty,“ sděluje k nové pozici Josef Šedivý.
Foto: Pixabay
Zdroj: Československá obchodní banka, a. s.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama