e-news.cz - kurzy
Reklama

Farmaceutická firma z Česka je nejlepším zaměstnavatelem

24.02.2021, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Farmaceutická firma z Česka je nejlepším zaměstnavatelem

Hladké začleňování nováčků do kolektivu, efektivní řízení zaměstnanců nebo příjemné pracovní prostředí.


I tyto faktory vedly k tomu, že se farmaceutická společnost MSD stala jedním z nejlepších tuzemských zaměstnavatelů roku 2021 a získala certifikát Top Employer 2021. Podmínky přísného auditu splnila MSD nejen v Česku, ale i v dalších osmi zemích Evropy. Lokální Top Employer certifikát tak doplňuje i ocenění Top Employer Europe 2021.
„Získání certifikátu Top Employer je skvělou zprávou pro zaměstnance, uchazeče o práci a pro ty, kteří se řízením HR v MSD profesionálně zabývají. Dokazuje, že MSD je dobré místo pro práci, kde pečlivě dbáme na to, aby se potenciál našich zaměstnanců mohl dobře rozvíjet,“ říká Dita Faltínová, Human Resource Business Partner, MSD Czech Republic.
Auditoři z Top Employer Institute důkladně prověřovali společnost řadu měsíců, od dubna 2020. V první fázi požadovali vyplňování obsáhlých dotazníků čítajících řádově stovky otázek, následně auditoři veškeré podklady ověřovali. Celkem se „prověrka“ zaměřila na 21 kapitol z oblasti HR – MSD splnilo kritéria ve všech.
„Certifikát Top Employer je určitě úspěch, nicméně jakkoli je prestižní, není a nikdy nebude naším konečným cílem. Tím je soustavně zvyšovat naši atraktivitu pro špičkové uchazeče o zaměstnání a pro stávající zaměstnance vytvářet mimořádně přívětivé pracovní podmínky, které jim umožní uplatňovat své dovednosti, růst a naplňovat své ambice. Nyní jsme dostali signál, že jsme na správné cestě. Je to dávka energie, kterou nesmíme nechat jen tak vyprchat,“ říká Anita Zubak, MSD Executive Director a Prague IT Hub Lead.
Pobočka společnosti MSD v Česku působí již od roku 1992 a v současné době zaměstnává téměř 1 500 lidí. Skokový nárůst zaznamenala v roce 2014, kdy v Praze otevřela svůj první technologický hub.
Foto: pixabay.com
Zdroj: MaVe PR


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Novou mluvčí ČNB se stala Štěpánka Filipová

02.02.2024, Autor: Z blogosféry

Mluvčí České národní banky (ČNB) a zástupkyní ředitele komunikace se stala Štěpánka Filipová. Doplní tak tým pod vedením Jakuba Holase, kterého do pozice ředitele odboru komunikace jmenovala v lednu bankovní rada ČNB.

Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Pro tyto firmy se v Česku nejvíc vyplatí pracovat!

19.01.2024, Autor: Z blogosféry

Nejlepší zaměstnavatel v České republice vyrábí cigarety, je jím společnost JTI, Japan Tobacco International. Ukázala to právě dnes zveřejněná česká část celosvětového žebříčku Top Employer 2024. Ocenění letos získalo pouze 23 firem podnikajících v České republice. 

e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama