e-news.cz - kurzy
Reklama

Poradna: Znáte všechny možnosti barev a povrchových úprav průmyslových vrat?

14.12.2020, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Poradna: Znáte všechny možnosti barev a povrchových úprav průmyslových vrat?

Průmyslová vrata jsou branou každé výrobní haly, továrny či skladu. V náročných podmínkách musí vydržet fungovat spolehlivě a plynule. U průmyslových vrat značky Minirol myslí i na estetickou stránku. Znáte všechny jejich barvy a povrchové úpravy?


Průmyslová rolovací lamelová vrata
Průmyslová rolovací vrata se obvykle skládají z jedno nebo dvoustěnných lamel. Kromě nich se však můžete setkat i s lamelami zateplenými, rychloběžnými nebo třeba protipožárními. A všechny mají jedno společné – materiál. Respektive dva typy materiálu. Minirol vratové lamely pořídíte s povrchem z:

  • Hliníkového plechu
  • Ocelového plechu
  • Nerezové oceli

U plechu z oceli je nezbytné provést vždy ještě pozinkování povrchu. To zabrání korozi materiálu. V extrémních podmínkách doporučujeme použít třetí typ lamel, které jsou vyrobeny z nerezové oceli.
Je libo transparentní nebo barevný lak?
Aby vám vrata vydržela fungovat ve firmě co nejdéle a vypadala u toho stále jako nová (ano, i vzhled je důležitý), natírají se lamely navíc průhledným lakem. Chcete barevně vyniknout, rádi byste sjednotili vzhled vrat s fasádou nebo chcete zdůraznit firemní barvy? Není nic jednoduššího než si vybrat ze vzorníku RAL některou z barev. V Minirol vám průmyslová vrata nechají v tomto odstínu nalakovat.
Lamely se nejprve lakují, potom válcují
Pro dosažení dokonale rovnoměrného nátěru na lamelách se v Minirol vždy řídí jasným postupem. Nejprve probíhá lakování rozvinutého plechu. A až teprve pak se z natřeného materiálu válcují jednotlivé lamely. Díky tomu je celá plocha lamel (včetně všech záhybů) chráněna proti korozi.
Ostatní konstrukční díly obvykle nabízí výrobce v základním povrchovém provedení, ale máte-li jinou představu, opět můžete požádat o nalakování do odstínu dle vzorníku RAL.
Jak zachovat stále stejný odstín? Díky vzorníku barev RAL
Minirol nabízí zákazníkům nátěr vrat z palety základních barev. Jak ale docílit toho, aby byl konkrétní odstín vždy úplně stejný? Využívá se k tomu vzorník barev RAL, který je celosvětově uznávaný. Podle kódu, který je pro každý odstín specifický, je možné vytvořit přesnou objednávku barvy.
Rychloběžná fóliová vrata
I rychloběžná fóliová vrata Minirol můžete mít ve vlastním barevném provedení. Jsou vyrobena z odolné fólie, která čítá osm základních barev: bílé, žluté, oranžové, červené, modré, tmavě zelené, šedé a černé. Chtěli byste mít rychloběžná vrata v jiném odstínu? Po individuální konzultaci se dostanete k rozšířenému vzorníku fólií.
Chtěli byste i vy mít vrata ve firemních barvách nebo pestřejším odstínu? Kontaktujte Minirol prostřednictvím webu nebo telefonicky. Rádi vám zpracují nezávaznou kalkulaci.
Advertorial
 
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
Reklama