e-news.cz - kurzy
Reklama

Do investiční skupiny Portiva přichází Miloslav Kocek

12.10.2020, Autor: Z blogosféry

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Do investiční skupiny Portiva přichází Miloslav Kocek

Investiční skupina PORTIVA obsadila pozici ředitele nově vznikajícího oddělení správy majetku. Stal se jím Miloslav Kocek, který dosud působil jako asset manažer v jedné z největších českých realitních skupin CPI Property Group.


Muž, který má více než desetiletou zkušenost s řízením obchodních center, bude mít kromě vybudování a vedení nového oddělení správy majetku v popisu práce také strategický rozvoj obchodního domu Central Kladno – největšího obchodního centra ve Středočeském kraji, jehož akvizici PORTIVA dokončila letos v září.
„Portfolio aktiv skupiny Portiva se rychle rozrůstá, proto jsme se rozhodli vybudovat nový tým, který bude mít na starosti správu vlastněných nemovitostí,“ říká výkonný ředitel skupiny PORTIVA Pavel Svoreň s tím, že pro příchod Miloslava Kocka do čela tohoto týmu hovořily jak jeho mnohaleté zkušenosti v oboru, tak jeho zápal do realizace dlouhodobých projektů a schopnost dotahovat je do konce.
Miloslav Kocek se správě nemovitostí věnuje po většinu své kariéry. Před příchodem do skupiny PORTIVA pracoval od roku 2011 v realitní skupině CPI Property Group, kde měl jako asset manažer na starosti řízení obchodních center. V minulosti se zabýval také technickou či obchodní správou tohoto typu komerčních nemovitostí. „Ve skupině PORTIVA je mým cílem vytvořit vysoce funkční oddělení, které pomůže nejen efektivně spravovat stávající majetek skupiny, ale zároveň přispěje k dalšímu rozvoji jejího podnikání v oblasti nemovitostí,“ uvádí Miloslav Kocek.
Kromě vybudování a vedení nového oddělení pro správu majetku bude mít Kocek ve skupině PORTIVA na starosti také řízení obchodního centra Central Kladno. Koncept obchodního domu s 27 tisíci metrů čtverečních pronajímatelné plochy se pod jeho vedením částečně změní. Více prostoru má být věnováno volnočasovým aktivitám místních obyvatel a návštěvníků z blízkého okolí. Brzy se bude otevírat nové saunové centrum a výhledově se Central Kladno rozroste i o nové kino. Posílit by mělo také odvětví food and beverage. „Rozdíl mezi jednotlivými obchodními centry je především v tom, co nabídnou navíc. Budu usilovat o to, abychom v tomto ohledu byli na špici mezi regionálními obchodními centry v celé České republice,“ říká nový ředitel oddělení správy majetku skupiny Portiva.
Foto: pixabay.com
Foto 2 + Zdroj: PR PA RT NE RS
 
 


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Káranský vodovodník ovládne okolí Káranské Úpravny. Přijďte si zasportovat a pobavit se! 

17.04.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily pro fanoušky vodárenství, cyklistiky a pěší turistiky sportovně charitativní akci pod názvem Káranský vodovodník. Akce proběhne v sobotu 18. května 2024 v Káraném od 10 do 17 hodin. Její součástí je cyklojízda, výlet pro pěší, prohlídka Úpravny vody Káraný a doprovodný program zaměřený na vodárenskou osvětu.

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

Ministr Síkela slavnostně uvedl Jana Michala do funkce generálního ředitele agentury CzechInvest

10.04.2024, Autor: red

Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela dnes v prostorách agentury CzechInvest slavnostně uvedl do funkce nového generálního ředitele Jana Michala. Během tiskového brífinku zmínil nejen klíčovou úlohu agentury v podpoře investic, podnikání a inovací posilujících českou ekonomiku, ale i potřebu zachytit aktuální trendy světové ekonomiky a využít je ve prospěch budoucí konkurenceschopnosti Česka.

Praha umístí na vodárenské objekty fotovoltaické elektrárny  

10.04.2024, Autor: red

Na patnácti vodárenských objektech po celém území hlavního města a v Káraném se letos objeví fotovoltaické elektrárny. Jako první byly panely instalovány v areálu vodojemu Rokle v Modřanech. Pražské vodovody a kanalizace zajistí umístění fotovoltaliky na šesti objektech. Kromě Modřan také na vodojemech a čerpacích stanicích ve Velké Chuchli, Vyhlídkách, Malvazinkách, Vidouli a Úpravně vody Káraný. Celkový objem investic dosáhne 10,5 miliónu korun.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Tisková zpráva k zahájení osvětové akce ČESKO BĚŽÍ MODŘE

13.03.2024, Autor: red

(Za sklem o. s., Praha, 12.3.2024) Česko Běží Modře představuje nové pojetí osvětové akce u příležitosti Světového dne zvýšení povědomí o autismu v České republice. Akce je pořádána formou zážitkového charitativního běhu, který společnost EVENT media s.r.o. (organizátor akce) koncipovala v modré barvě, symbolizující komunikaci, jednu ze zásadních bariér vzájemného porozumění lidí na spektru autismu s okolím.

PVK nabídnou prohlídku laboratoří s rozborem vody zdarma

04.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace připravily na sobotu 23. března den otevřených dveří ve svých akreditovaných laboratořích. Ty se nacházejí v Dykově ulici 3 na Vinohradech, vstup je přes Zákaznické centrum PVK.

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama

Na skvěle ošetřené pivo už i do malých měst a „nepivních“ podniků. Hvězdu sládků získalo v Česku přes 800 provozoven

27.02.2024, Autor: Z blogosféry

Již 836 tuzemských hospod a restaurací se pyšní oceněním Hvězda sládků za perfektní péči o čepované pivo. Od roku 2019, kdy Plzeňský Prazdroj cenu uděluje, stoupl počet „hvězdných“ hospod 2,5krát. Mezi stálicemi je téměř 200 restaurací, které drží Hvězdu sládků nepřetržitě od samého počátku.

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama