e-news.cz - kurzy
Reklama

Startup Pokeat roste o deset procent měsíčně, spouští prodej na Alze

03.06.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Startup Pokeat roste o deset procent měsíčně, spouští prodej na Alze

Pět tisíc zákazníků a půlmilionové měsíční obraty, to je vizitka českého startupu Pokeat, který nabízí stoprocentní přírodní jídlo na cesty

ve formě pyré složené ze všeho, co by svačina měla obsahovat. K prvním narozeninám si navíc společnost nadělila spolupráci s Alza.cz a chce expandovat do zahraničí.
Veškerý zisk Pokeat investuje do inovací, rozvoje a růstu, přesto se mu zatím daří držet přibližně na nule. Zakladateli startupu jsou Petr Vakoč, profesionální cyklista, který se účastnil Tour de France i Olympijských her a Michal Kočí se zkušenostmi z byznysu a světa financí. Petr se společně s výživovou specialistkou stará o produkt a jeho složení a Michal o celkové řízení firmy.
Oba jsme řešili problém, že sehnat zdravé jídlo bývá často značně komplikované a někdy prakticky nemožné. Já měl komplikace zejména na cestách, kterých absolvuju nespočet, Michal zase během pracovního nasazení,“ říká Petr Vakoč.
Startup má v plánu v průběhu léta přijít s dalšími novinkami, které rozšíří produktové portfolio a chce tak dosáhnout větší komplexnosti nabídky. Následně má Pokeat ambici expandovat do zahraničí, konkrétně by chtěl v druhé polovině roku na Slovensko a do Maďarska. Expanze je nyní ve fázi příprav, konkrétně se sestavuje tým, který je pro ni klíčový.
Je skvělé, že se nám v silné konkurenci podařilo uspět i bez velkých investic do marketingu. Svědčí to o kvalitě našeho produktu a potvrzují to prodejní čísla. Doufáme, že se nám díky spolupráci s Alzou a novému, lepšímu složení, podaří zaujmout ještě více lidí, kteří si Pokeat oblíbí,“ říká Michal Kočí, CEO Pokeat. Kromě Alzy je produkt k dostání na webu pokeat.cz a v malých cyklistických obchodech.
Většina surovin pochází z České republiky a výroba probíhá výhradně v tuzemsku. Základ jídla tvoří chia a lněný olej, čirok, pohanka, ovoce a tři druhy proteinů a minerálů. Pokeat je bez přidaného cukru, lepku a GMO. Má vysoký obsah proteinů, vlákniny a omega 3, zaměřuje se tedy na nejdůležitější složky stravy. Pokeat ocení zejména ti, kteří potřebují rychlou snídani, vydatnou svačinu nebo lehký oběd, zároveň však najde využití při výletech, dlouhém cestování v autě nebo při sportování.


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

Sazka reklama
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama