e-news.cz - kurzy
Reklama

TOP ženami Česka se staly dámy Pešková, Kijonková a Šimáčková

24.01.2019, Autor: Z tiskových zpráv

0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
TOP ženami Česka se staly dámy Pešková, Kijonková a Šimáčková

Prestižní projekt TOP ženy Česka, jehož cílem je zviditelnit úspěšné ženy v soukromé i veřejné sféře, zná vítězky svého již

14. ročníku. V kategorii Manažerka se jí stala členka představenstva České spořitelny Daniela Pešková. Kategorii Podnikatelka ovládla zakladatelka společnosti Zásilkovna Simona Kijonková. V kategorii Veřejná sféra vyhrála soudkyně Ústavního soudu České republiky Kateřina Šimáčková.
V kategorii Startup pak byly oceněny tři dámy, a to zakladatelka projektu Pragulic Tereza Jurečková, spoluzakladatelka projektu Frusack Hana Fořtová a Markéta Bláhová, spoluzakladatelka projektu Daytrip.
Projekt TOP ženy Česka každoročně vyhlašuje také královny jednotlivých žebříčků. V kategorii Veřejná sféra se jí stala Božena Jirků, v kategorii Manažerka uspěla Taťána le Moigne. Kategorie Podnikatelka má letos dvě královny – Jiřinu Nepalovou a Jaroslavu Valovou.
Slogan letošního ročníku ‚Budoucnost je rodu ženského‘ trefně vyjadřuje naše poslání, kterým je nejen ocenit úspěšné ženy, ale především inspirovat jejich příběhy a dodávat kuráž jejich následovnicím. S každoročními nominacemi se přesvědčuji, že ve vedení firem a institucí přibývá schopných a odhodlaných žen, i když na těch nejvyšších a rozhodujících pozicích jsou stále spíše výjimkou. Věřím ale v generaci mladých, chytrých a sebevědomých žen,“ uvedla po slavnostním vyhlášení vítězek Michaela Bakala, patronka projektu TOP ženy Česka a místopředsedkyně představenstva mediálního domu Economia.
Vítězky vybírala odborná dvacetičlenná porota složená z osobností českého byznysu a veřejné sféry, která hodnotila nominované dámy v hlavních kategoriích zejména podle jejich vlivu, výkonu, podnikatelského příběhu a společenského přínosu. U kategorie Startup se porotci zaměřili především na inovativnost projektu, schopnost oslovit investory a na potenciál růstu.
Slavnostní vyhlášení výsledků 14. ročníku projektu TOP ženy Česka se uskutečnilo 21. ledna 2019 v prostorách pražského Fora Karlín za hudebního doprovodu zpěváka Ondřeje Rumla. Večer moderoval Daniel Stach, který kromě vítězek na pódiu přivítal také významné hosty večera, profesory Pavla Pafka a Jana Pirka.
TOP ženy Česka 2018
Manažerka
Daniela Pešková – nejvýše postavená žena českého bankovnictví, členka představenstva České spořitelny
Podnikatelka
Simona Kijonková – zakladatelka společnosti Zásilkovna
Veřejná sféra
Kateřina Šimáčková – soudkyně Ústavního soudu České republiky
Startup
Tereza Jurečková – zakladatelka projektu Pragulic
Hana Fořtová – spoluzakladatelka projektu Frusack
Markéta Bláhová – spoluzakladatelka projektu Daytrip


Sdílet
Hodnotit
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Doporučujeme

Křest knihy Untypical na akci ČESKO BĚŽÍ MODŘE

27.03.2024, Autor: red

RÁDI BYCHOM VÁS POZVALI NA KŘEST KNIHY ATYPICKÝ, KTEROU VYDÁVÁME KE SVĚTOVÉMU DNI ZVÝŠENÍ POVĚDOMÍ O AUTISMU 2. DUBNA A KE KAMPANI ČESKO SVÍTÍ MODŘE A ČESKO BĚŽÍ MODŘE. KNIHU NAPSAL PETE WHARMBY, PEDAGOG A SPISOVATEL NA SPEKTRU AUTISMU, OTEC MALÉ DCERY. AUTISMUS MU BYL DIAGNOSTIKOVÁN VE 34 LETECH. 

PVK zvou na prohlídku čistírny odpadních vod Kbely

19.03.2024, Autor: red

Pražské vodovody a kanalizace nabídnou v sobotu 13. dubna komentovanou prohlídku čistírny odpadních vod Kbely. „Vstup je zdarma, ale nutná je REGISTRACE na webových stránkách www.pvk.cz,“ informoval tiskový mluvčí společnosti Tomáš Mrázek.

e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
Reklama

FTN a Pražské vodovody a kanalizace představili projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod za použití unikátních technologií, a to díky Norským fondům! 

17.02.2024, Autor: red

Fakultní Thomayerova nemocnice (FTN) a Pražské vodovody a kanalizace (PVK) představili společný projekt nové čistírny nemocničních odpadních vod (OV) s využitím unikátních technologií, které budou poprvé použity ve zdravotnickém zařízení v ČR. Projekt byl finančně podpořen díky Norským fondům prostř. SFŽP (Státní fond životního prostředí ČR) částkou 23 099 715 Kč. 

e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
e-news.cz - kurzy
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
Reklama
e-news.cz - kurzy
Apogeo
Sazka reklama
e-news.cz - kurzy
e-news.cz - kurzy
Reklama